ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

1ο Βραβείο στον μαθητή Βασίλη Πατσίδη

 diagvnismos fusikhs

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη τη βράβευση των μαθητών και των μαθητριών από τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2017. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 18 Ιουνίου στην αίθουσα ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Στον διαγωνισμό πρώτευσαν συνολικά 109 μαθητές και μαθήτριες και κατατάχθηκαν σε πίνακα με βάση τη σειρά επιτυχίας.

Ο μαθητής της Πέμπτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, Βασίλης Πατσίδης του Δημητρίου και της  Σταυρούλας, βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο.

Η συμμετοχή και η διάκριση σε έναν διαγωνισμό της ΕΕΦ είναι μια σημαντική υπόθεση. Ακριβώς επειδή διενεργείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, την επιστημονική ευθύνη καθηγητών Πανεπιστημίου, είναι Πανελλήνιος, με τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών, η διάκριση αποκτά βαρύνουσα σημασία.

Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς, Δημήτρη και Σταυρούλα, στην δασκάλα του, Χρυσούλα Αλεξανδράκη και στον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέστωρα Κυρούδη, που έδωσαν την δυνατότητα στον μικρό Βασίλη να διαγωνιστεί, να αξιολογηθεί και να βραβευτεί.

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή