ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

A+ A A-

Εκλογικό υλικό των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024

Σας γνωστοποιούμε ότι ο Δήμος Διδυμοτείχου θα παραδίδει τους σάκους με το εκλογικό υλικό των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 στους Δικαστικούς Αντιπροσώπους των εκλογικών τμημάτων , την Παρασκευή 7.6.2024 ( ώρες 8:00 έως 19:00)  και το Σάββατο 8.6.2024  (ώρες 7:00 έως και την παραλαβή του τελευταίου σάκου).

Πληροφορίες :κα Σαραντάκη Σταυρούλα

τηλ. επικοινωνίας  2553350617 , 6988096555

Διαβάστε περισσότερα...

Έρευνα ερωτηματολογίου για την επιλογή του βέλτιστου σεναρίου κινητικότητας του ΣΒΑΚ Διδυμοτείχου ( υπενθύμιση )

Ο Δήμος Διδυμοτείχου συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον και έχοντας στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της, πήρε την πρωτοβουλία να εκπονήσει Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οδικού δικτύου και κάθε δημόσιου χώρου.Ένα σενάριο κινητικότητας προδιαγράφει την προτεραιότητα (ή και τις προτεραιότητες) που θα δοθεί (ούν) στο σχεδιασμό των μέτρων αστικής κινητικότητας. Θα αποτελέσει δηλαδή τον οδηγό στον οποίο θα βασιστεί ο Δήμος προκειμένου να εφαρμόσει και να υλοποιήσει νέα έργα και ρυθμιστικές διατάξεις στο σύνολο των υποδομών του κοινόχρηστου χώρου της πόλης.

Για τη διαμόρφωσή τους, η Ομάδα Έργου προχώρησε σε εκτεταμένη συλλογή δεδομένων για την ανάλυση των υφιστάμενων συνθηκών κινητικότητας της πόλης και αξιολόγησε τις ανάγκες και τα προβλήματα του συστήματος που επισημάνθηκαν κατά τη διάρκεια της 1ης και 2ης Θεματικής Διαβούλευσης από το Δίκτυο Εμπλεκόμενων Φορέων.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα ερωτηματολογίου που αφορά στην επιλογή του βέλτιστου σεναρίου κινητικότητας. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο και αφού διαβάσετε και μελετήσετε τα τρία εναλλακτικά σενάρια και τις ενδεικτικές δράσεις καθενός, να επιλέξετε το σενάριο που θεωρείτε ότι θα πρέπει να αποτελέσει τη βάση για τη διαμόρφωση του συστήματος αστικής κινητικότητας και θα είναι αυτό που θα χαρακτηρίζει το σύνολο των μελλοντικών μετακινήσεων.

"Σύνδεσμος έρευνας ερωτηματολογίου: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmRh3M90n9QRzj6GoHMLz_XX6o2s06EBRzAr49JRtUaLoOtA/viewform?usp=sf_link

Διαβάστε περισσότερα...

Ενεργοποίηση υπηρεσίας i-bill της ΔΕΥΑΔ

 

 Αγαπητοί καταναλωτές

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία i-Bill.η οποία είναι μια εφαρμογή με την οποία οι λογαριασμοί δημιουργούνται ηλεκτρονικά και αποστέλλονται στους καταναλωτές με e-mail . Τα οφέλη της υπηρεσίας είναι ότι οι καταναλωτές:

·         Ενημερώνονται ταχύτατα για τον λογαριασμό τους.

·         Έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς όλο το 24ωρο.

·         Συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς βοηθούν στην εξοικονόμηση παραγωγής χαρτιού.

Για την εγγραφή σας στην υπηρεσία ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://deyadid.i-bill.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή