Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

Παρασκευάς Πατσουρίδης – Δήμαρχος Διδυμοτείχου «Χαιρετίζω το ψήφισμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ,που στηρίζει τον αγώνα μας για την αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου».

«Χαιρετίζω το ψήφισμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που στηρίζει τον αγώνα μας για την αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Ο αγώνας μας είναι διαρκής, επίμονος και μεθοδικός και θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της, τον συνάδελφο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη, για την έκδοση του ψηφίσματος, που δείχνει ότι οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, έχουν την αναγκαία περιφερειακή συναντίληψη για την αποτελεσματική διαχείριση και διεκδίκηση των υποθέσεων των τοπικών κοινωνιών τους», καταλήγει στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Συμπαράσταση της ΠΕΔ ΑΜΘ για την επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Με την υπ. αριθ. 25/2017 – 04.07.2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αν. Μακεδονίας και Θράκης και αφού προηγήθηκε συζήτηση για το ζήτημα της επίλυσης των προβλημάτων λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αποφασίστηκε ομοφώνως:

α) η έκδοση σχετικού ψηφίσματος προς τον Υπουργό Υγείας

β) η πραγματοποίηση άμεσης συνάντησης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, των κ.κ Βουλευτών, των κ.κ Δημάρχων, των κ.κ Αντιπεριφερειαρχών, των εργαζομένων και των γιατρών του Νοσοκομείου, με κοινή στάση και σύμφωνα με τα παραπάνω αιτήματα, με τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό, ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή λύση και

γ) σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική έκβαση από τον αρμόδιο Υπουργό εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, να ζητηθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Χώρας μας κ. Τσίπρα. 

(Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της ΠΕΔ)

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή