Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 974
A+ A A-

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

14-12-2015

Το μήνυμα του Δημάρχου στο άναμμα του Χριστουγενιάτικου δένδρου, την Κυριακή 13/12/2015, στην κεντρική πλατεία του Διδυμοτείχου.

Κυρίες, κύριοι και αγαπητά μας παιδιά,

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Μέρες άγιες, μέρες αγάπης αλλά και ελπίδας. Ναι μέρες ελπίδας είναι η γέννηση του Θεανθρώπου και Σωτήρος του Κόσμου Ιησού Χριστού.

Τούτα τα Χριστούγεννα μας βρίσκουν σίγουρα με τα περισσότερα προβλήματα των τελευταίων δεκαετιών. Κατά πολύ μειωμένα τα εισοδήματα σε εργαζόμενους, αγρότες, επαγγελματίες και συνταξιούχος. Με περισσότερους ανέργους, με ανθρώπους πραγματικά χωρίς χρήματα.

Οι αιτίες είναι πολλές, δεν είναι της ώρας να τις αναφέρουμε.

Σήμερα απ' όλους γίνεται προσπάθεια επιβίωσης. Ο Δήμος παρά την άσχημη οικονομική κατάσταση έκανε ότι μπορούσε να δώσει και φέτος μια γιορτινή εικόνα και λίγη χαρά στα παιδιά μας. Το Ευγενίδειο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου με την πρόεδρο κα Βίκυ Σταμπολίδου, το Δ.Σ και ορισμένους συλλόγους, διοργάνωσε το χωριό του Άη Βασίλη, εδώ στην πλατεία, και την πολύ όμορφη αποψινή εκδήλωση. Τους ευχαριστούμε όλους.

Θα παρακαλέσω όλοι ενωμένοι με πραγματική αγάπη και αλληλεγγύη, άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των Χριστουγέννων, να κοιτάξουμε το μέλλον του τόπου μας.

Διδυμότειχο σημαίνει ιστορία- παράδοση- πολιτισμός- αλληλεγγύη- συνεργασία και πρόοδος διαχρονικά.

Είμαστε περήφανοι που γεννηθήκαμε σ' αυτόν τον τόπο και που κατοικούμε εδώ. Έναν τόπο 7000 χρόνων συνεχούς κατοίκησης, πρώην πρωτεύουσα του Βυζαντίου. Εδώ φίλες και φίλοι χτυπάει η καρδιά της Θράκης. Ο Δήμος κοιτάει μόνο μπροστά και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον μας, πάντοτε με την ευλογία της Γέννησης Του Σωτήρος Ιησού Χριστού, Του Θεού και της Παναγίας.

Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

 

 

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή