Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1015
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

Το Νοσοκομείο προς την αυτονομία του!

21/7/2014
21/7/2014
Το Νοσοκομείο μας βαδίζει προς την αυτονομία του.

Δελτίο Τύπου

Διδυμότειχο, 21/7/2014

Το Νοσοκομείο μας βαδίζει προς την αυτονομία του.

Σύσκεψη φορέων για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Οι συντονισμένες ενέργειες τόσο του Δημάρχου μας κ. Παρασκευά Πατσουρίδη όσο και των λοιπών Δημάρχων, της Εκκλησίας και άλλων Κοινωνικών φορέων, άρχισε να αποδίδει καρπούς.

Την Κυριακή 20 Ιουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τοπικών φορέων με κύριο θέμα την επαναφορά της διοικητικής αυτοτέλειας του νοσοκομείου αλλά και την στελέχωση του με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Στην σύσκεψη όπου παραβρέθηκε η απαρτία των θεσμικών φορέων του βόρειου Έβρου, οι Εβρίτες υφυπουργοί κ.Άκης Γεροντόπουλος και κ. Γιώργος Ντόλιος επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει διαβεβαίωση από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας κ. Γρηγοράκο ότι σύντομα το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου θα λειτουργήσει διασυνδεδεμένο με το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ξεχωριστό προϋπολογισμό και χωριστό ΑΦΜ.

Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για την περιοχή μας, αφού συλλογικά και συντεταγμένα, όλοι μαζί εδώ και καιρό διεκδικούμε την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Περιμένουμε στην πράξη οι παραπάνω δεσμεύσεις να γίνουν νόμος του κράτους ώστε να συνεχιστεί και να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο η ιατρική περίθαλψη όλων των κατοίκων του βορείου Έβρου.

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή