Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1015
A+ A A-

«Είναι τιμή για το Δήμο Διδυμοτείχου η διοργάνωση του 14ου Συνεδρίου του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στην ιστορική μας πόλη»
«Είναι τιμή για το Δήμο Διδυμοτείχου η διοργάνωση του 14ου Συνεδρίου του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, που θα φιλοξενηθεί το 2018 στην ιστορική μας πόλη με τη μοναδική ιστορία των 6.000 ετών στο χώρο της Θράκης», τόνισε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης, από το βήμα του 13ου Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στις 7-8 Ιουλίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιδρύματος  “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” στην Καλλιθέα.  Εξέφρασε επίσης τις θερμές ευχαριστίες του τόσο στον Πρόεδρο του Δικτύου και  της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργο Πατούλη, όσο και το Δ.Σ. του Δικτύου για την τιμητική αυτή πρόταση προς τον ιστορικό μας Δήμο.

«Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας », τονίζει  στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος  (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γεώργιος Πατούλης,  « αναπτύσσει δυναμικά την παρουσία του από το 2005 συνδράμοντας ουσιαστικά τους δήμους - μέλη του σε προγράμματα ενημέρωσης και προληπτικής ιατρικής σε όλη τη χώρα. Παράλληλα έχει υιοθετήσει το καινοτόμο πρόγραμμα Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), το οποίο φέρνοντας την Υγεία στο κέντρο της πολιτικής, του σχεδιασμού και της λήψης αποφάσεων των πόλεων, ανέπτυξε πολιτικές και δράσεις που άπτονται όλων των τομέων της ζωής και της λειτουργίας μιας πόλης.

Στη χώρα μας, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας είναι ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο Δίκτυο που σήμερα αριθμεί 155 Δήμους - μέλη , με σκοπό  να εφαρμόσουν όλοι δράσεις και προγράμματα για την υγεία καλά σχεδιασμένα, που θα αντέχουν στο χρόνο και θα έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα , σύμφωνα και με τα κριτήρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) . Η προσπάθεια όλων  μας είναι οι Δήμοι - μέλη μας να αποκτήσουν την τεχνογνωσία και να υιοθετήσουν έναν τρόπο λειτουργίας , σχεδιασμού και καλών πρακτικών , ώστε να αναδειχθούν πρωτοπόροι στη διαφύλαξη της υγείας και της ποιότητας ζωής του πληθυσμού τους.  

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή