ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1019
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1018
A+ A A-

15η Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

«ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ»

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ -122- (ΠΑΛΑΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)

ΤΗΛ & ΦΑΞ : 2553022200

 

 

 

 

           

           

            Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη τελετή αφής της φλόγας της αγάπης των εθελοντών Αιμοδοτών της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοτών), και θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17.30 μμ στο χώρο έμπροσθεν του κτιρίου του Δήμου  Διδυμοτείχου με τη συμμετοχή μαθητών, Συλλόγων αθλητικών, πολιτιστικών και λοιπών φορέων της περιοχής μας. Στο άναμα της φλόγας θα συμμετέχει ενεργά και ο Γκατσιούδης Κων/νος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου και ενεργός αιμοδότης-μέλος του Συλλόγου μας.

            Η Αιμοδοτική Φλόγα, η Φλόγα της Αγάπης θεσμοθετήθηκε από τη ΠΟΣΕΑ από το 2002, και από το 2007 διοργανώνετε σε ετήσια βάση  με τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας και τη στήριξη μεγάλων Δημόσιων και ιδιωτικών φορέων όπως το ΕΚΕΑ, ο Βίκος, ο Σκλαβενίτης κ.α. με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και για να ηχήσει δυνατά το μήνυμα της προσφοράς των αιμοδοτών σε όλη την Ελλάδα.

          Κεντρική ιδέα της φετινής Λαμπαδηδρομίας η διαδρομή της φλόγας της αγάπης να διασχίσει όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης και να μεταλαμπαδεύσει το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο μας.     

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή