ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

Παρασκευάς Πατσουρίδης – Δήμαρχος Διδυμοτείχου: «Διαγωνισμός για την εκπόνηση μελέτης που θα αφορά την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, την οργάνωση των αστικών και των τουριστικών υποδομών Διδυμοτείχου»

dhmarxos1

«Πρόκειται για έναν διαγωνισμό για την εκπόνηση μελέτης που θα αφορά στην ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, την οργάνωση των αστικών και των τουριστικών υποδομών του Διδυμοτείχου και συνιστά σημαντική εξέλιξη στην προσπάθειά μας για την ανάδειξη της ιστορικής μας πόλης ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Θράκης», δήλωσε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Η μελέτη σχεδιασμού αφορά το έργο, το οποίο έχει ενταχθεί στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Πολιτιστικής Διαδρομής Εγνατίας Οδού του Π.Ε.Π Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2014 – 2020 και έχει χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρως σπουδαίο και ενδιαφέρον.

Ο βασικός στόχος του εν λόγω έργου είναι συμβολή στην ενίσχυση της ελκυστικότητας του Διδυμοτείχου κατά τρόπο τέτοιο που να προωθείται σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα η μετατροπή του σε έναν πόλο πολιτιστικού τουρισμού. Βασική προϋπόθεση για την εκπλήρωση του παραπάνω στόχου είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας των πολιτιστικών χαρακτηριστικών της πόλης.»  

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή