ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

A+ A A-

Προβλήματα υδροδότησης της πόλης του Διδυμοτείχου

   Η ΔΕΥΑΔ ενημερώνει ότι τα προβλήματα υδροδότησης της πόλης του Διδυμοτείχου οφείλονται σε θραύση κεντρικού αγωγού στην πλημμυρική κοίτη του Ερυθροποτάμου, σε σημείο που είναι κατακλυσμένο από νερά.
   Η αποκατάσταση της βλάβης είναι αδύνατη πριν υποχωρήσουν τα νερά του Ερυθροποτάμου από το σημείο αυτό.
   Η ΔΕΥΑΔ προχωρά στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να υδροδοτηθούν το συντομότερο δυνατό όσες περισσότερες περιοχές της πόλης είναι εφικτό, παρακαλούνται όμως οι καταναλωτές του συνόλου της πόλης καθώς και των παρέβριων οικισμών σε λελογισμένη χρήση του ύδατος

Διαβάστε περισσότερα...

Διαδικασία Διαβούλευσης για επιλογή Βέλτιστου Σεναρίου Ανάπτυξης του Δικτύου Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

211008

Ο Δήμος Διδυμοτείχου συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον, εκπονεί Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων το οποίο αποτελεί βασικό εργαλείο εκκίνησης στην προσπάθεια προώθησης καθαρών μορφών μετακίνησης. Σε προηγούμενο στάδιο της διαβούλευσης, εξετάστηκε μέσω της μεθόδου της πολυκριτηριακής ανάλυσης η προσφορότητα υποπεριοχών στο εσωτερικού του δήμου για την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης. Στην παρούσα φάση σας καλούμε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε το σενάριο χωροθέτησης σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που εσείς προτιμάτε, πάνω στο οποίο ο Δήμος Διδυμοτείχου θα βασιστεί στην εκπόνηση του προγράμματος τμηματικής υλοποίησης σε βάθος χρόνου τριών (3) ετών.

Σημείωση! Και στις δύο περιπτώσεις των εναλλακτικών σεναρίων, το αποτέλεσμα που προκύπτει μετά το τέλος του τρίτου έτους της υλοποίησης είναι το ίδιο.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και ανώνυμη. Δεν θα ζητηθούν, επεξεργαστούν ή αποθηκευτούν προσωπικά σας στοιχεία. Δεν καταγράφεται κανένα στοιχείο που σας προσδιορίζει. Σε κάθε περίπτωση, οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εξαγωγή συγκεντρωτικών συμπερασμάτων, χωρίς να κοινοποιηθούν σε τρίτους, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 2-3 λεπτά. Για τη συμμετοχή σας πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ (ΝΕΧΤ), δίνοντας έτσι τη συγκατάθεση σας για τη στατιστική επεξεργασία των απαντήσεων σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Έρευνα πολιτών - Ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή