Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

Αγώνας δρόμου «VIA EGNATIA RUN» από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας δρόμου «VIA EGNATIA RUN» (16.000 μ.), αφού υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με επιτυχία για πρώτη φορά το 2016 στον Έβρο, φέτος «μεγαλώνει», γίνεται ημιμαραθώνιος (πιστοποιημένη μέτρηση 21.097 μ.) και είναι έτοιμος να «χαρίσει» νέες δρομικές προκλήσεις στους συμμετέχοντες. Η ημερομηνία αγώνα ορίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2017, με αφετηρία στις 18.30 στα δημοτικά λουτρά στη «ΧΑΝΑ» και τερματισμό στην Αλεξανδρούπολη στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ.

Παράλληλα, θα υπάρξει λαϊκός αγώνας δρόμου – «δυναμικού βαδίσματος» 3.500 μ., για πολίτες με αφετηρία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου. Επίσης, θα υπάρξει αγώνας 800 μ. για τα παιδιά, από το κτίριο της Π.Ε. Έβρου επί της Καραολή & Δημητρίου 40, ώστε να έρθουν σε επαφή με το δρομικό κίνημα και τον αθλητισμό γενικότερα. Στον ίδιο αγώνα των 800 μέτρων θα συμμετάσχουν και άτομα με αναπηρία, σε μια κίνηση κοινωνικής ευαισθητοποίησης, με στόχο την ενσωμάτωση των συμπολιτών μας με αναπηρία στον κοινωνικό ιστό. Οι δρομείς και των δύο αγώνων θα τερματίσουν μπροστά στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 24-7-2017 και θα διαρκέσουν έως και τις 27-8-2017.

Η συμμετοχή σε όλες τις διαδρομές είναι δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.peevrou.eu/index.php/menu-ekdiloseis-draseis/via-egnatia/menu-viaegnatiarun2017/menu-aitisi-symmetoxis-viaegnatia3 , μέσω της ιστοσελίδας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου www.peevrou.eu , όπου και βρίσκονται ανηρτημένες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, οι όροι και οι προϋποθέσεις του αγώνα κλπ. Μπορείτε, επίσης, να επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα στο Facebook«ViaEgnatiaRUN» για άμεση ενημέρωση.

Δείτε το επίσημο βίντεο του αγώνα στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=KIlV0DQgbrU .

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή