Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 974
A+ A A-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

« Μήνυμα του κ. Δημάρχου Διδυμοτείχου με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους»

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινάει, μια σχολική χρονιά με τις συνηθισμένες, πλέον δυσκολίες και κυρίως τη συνεχή υποχρηματοδότηση της εκπαίδευσης, αλλά βέβαια και με αρκετές αλλαγές, φέτος, τόσο στο χώρο της Πρωτοβάθμιας, όσο και στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρά τις δυσκολίες όμως, πρέπει ΌΛΟΙ: εκπαιδευτικοί, γονείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπουργείο Παιδείας, να δώσουμε κοινό αγώνα. Τον αγώνα του να προσφέρουμε στους μαθητές μας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα καλό και ευχάριστο περιβάλλον, καθώς και για μια γόνιμη σχολική χρονιά.

Οι μαθητές μας βέβαια πρέπει να δώσουν τον δικό τους αγώνα, σε συνεργασία και με τη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών και των γονέων τους: τον αγώνα απόκτησης γνώσεων, της διαμόρφωσης του χαρακτήρα και της προσωπικότητας τους, καθώς και κυρίως βέβαια το να καταστούν ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες της τοπικής κοινωνίας και της χώρας μας γενικότερα.

Αγαπητά μας παιδιά, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και αυτή την σχολική χρονιά, προσπαθήστε όσο μπορείτε περισσότερο ώστε να αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια για την εκπαίδευση, αλλά και για τη ζωή σας. Έτσι είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Αγαπητά μας παιδιά, φίλτατοι εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς, σας εύχομαι ολόψυχα υγεία πρώτα απ’όλα, δύναμη, καλή και εποικοδομητική χρονιά.

                                                                                                                Παρασκευάς Πατσουρίδης

                                                                                                                   Δήμαρχος Διδυμοτείχου

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή