Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 974
A+ A A-

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΜΑΡΓΙΟ

24/3/2016

Εις μνήμη του Νίκου

ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΑΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ξημερώματα Σαββάτου ο Νίκος Καμάργιος. Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο και άσκησε το επάγγελμα του υδραυλικού. Με την εργατικότητά του και την αξιοπιστία του διακρίθηκε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Μεγάλη η προσφορά του στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΔ αλλά και στον σύλλογο υδραυλικών και κυνηγών, που ήταν και το μεγάλο του πάθος.

Το ήθος, ο χαρακτήρας του και η εντιμότητά του τον έφεραν στις δημοτικές εκλογές του 2014 τρίτο στη σειρά κατάταξης με την πλειοψηφούσα παράταξη.

Το Σεπτέμβριο του 2014 του ανατέθη από τον Δήμαρχο κ. Παρασκευά Πατσουρίδη τα καθήκοντα του προέδρου της ΔΕΥΑΔ Διδυμοτείχου, της δημοτικής επιχείρησης με τα περισσότερα και δυσεπίλυτα επί δεκαετίες ολόκληρες προβλήματα.

Κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα με πολύ δουλειά και με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία του να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να δώσει λύσεις και νερό σε περιοχές που επάσχουν από το πολύτιμο αυτό αγαθό. Παράλληλα δεν έπαψε να εργάζεται και να σχεδιάζει για παντοτινές λύσεις του τεράστιου προβλήματος υδροδότησης της πόλης και των χωριών του Δήμου Διδυμοτείχου.

Ο Νίκος Καμάργιος άφησε χωρίς αμφιβολία ένα μεγάλο κενό, δυσαναπλήρωτο κενό κυρίως στην ΔΕΥΑΔ, στο Δήμο και την κοινωνια ολόκληρη.

Άφησε όμως και ένα έργο πίσω του ο Νίκος Καμάργιος, μια κληρονομιά που θα μείνει αξέχαστη, ένα μήνυμα ανιδιοτέλειας για την Αυτοδιοίκηση ένα μήνυμα συνέπειας, εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικότητας και το ποιός αξίζει και πως πρέπει να ειναι ένας Αυτοδιοικητικός.

Άφησε δύο υπέροχα παιδιά την σύζυγο του και δύο εγγόνια.

Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Θεός να τον αναπαύσει.  

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή