Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 974
A+ A A-

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

23/11/2015

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

Στο ακριτικό χωριό του Δήμου, στο χωριό με τη λαξευτή πέτρα, στις πλαγιές του Ερυθροποτάμου με την καταπληκτική θέα, τελέστηκαν εχθές τα εγκαίνια της πρώτης βιβλιοθήκης.

Η Δημοτική αρχή όπως αναφέρθηκε ο Δήμαρχος κος Παρασκευάς Πατσουρίδης στο χαιρετισμό του αποφάσισε εκτός των άλλων, να δημιουργήθει η βιβλιοθήκη συτή στους Μεταξάδες, γιατί είναι η μόνη τοπική κοινωνία η οποία έχει νηπιαγωγείο- δημοτικό και λύκειο καθως και αρκετή νεολαία.Το καλοκαίρι δε, στις πανελλήνιες εξετάσεις πετύχανε όλοι οι μαθητές στις Ανώτατες Σχολές ενώ έχουμε και αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η βιβλιοθήκη αυτη δημιουργήθηκε με τη συμβουλή του εθελοντικού δικτύου δημοσιογράφων JOURNALISTS ACTING, σε ένα πολύ όμορφο και άνετο χώρο στο ισόγειο του πρώην Δημαρχείου των Μεταξάδων .

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους, κάτοικοι του χωριού αλλά και των όμορων χωριών.Το παρόν έδωσε και ο βουλευτής κος Α.Δημοσχάκης, ο οποίος στο χαιρετισμό του συνεχάρει την ομάδα του JOURNALISTS ACTING.

"Το βιβλίο θα παραμείνει πάντα ένας καλός φίλος όσα ΜΜΕ και αν έχουμε" αυτό παραδέχτηκαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτη

Να σημειωθεί ότι στη δημιουργία αυτής της βιβλιοθήκης πρωτεργάτης είναι η πρόεδρος του "Ευγενίδειου" κα Βίκυ Σταμπολίδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ Έργα στο Δήμο »
FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή