Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 974
A+ A A-

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

9/9/2015

Επίσκεψη του Δημάρχου στον Υπουργό υγείας.

Στις 7/9/2015 ο Δήμαρχος κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ.Δημόπουλο για τα σοβαρά θέματα κανονικής λειτουργίας που απασχολούν το Νοσοκομείο Διδ/χου.

Ο Υπουργός και οι συνεργάτες του αφού άκουσαν με προσοχή τα αιτήματα του Δημάρχου έδειξαν πλήρη κατανόηση και υποσχέθηκαν για άμεσες λύσεις τουλάχιστον στους διορισμούς που είναι σε εξέλιξη αλλά και στις μετακινήσεις ιατρών με τη συνεργασία της 4ης Δ.Υ.Π.Ε.

Μια ακόμα συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, για την άμεση λειτουργία του αρχαιολογικού-βυζαντινού μουσείου και για την πρόοδο των εργασιών στο τέμενος Διδ/χου, αλλά και για τη λύση επισκεψιμότητας της αρχαίας Πλωτινόπολης, όπου ως γνωστό με χρηματοδότηση του Δήμου τα τελευταία χρόνια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μοναδικά ψηφιδωτά, αλλά και το το πρώτο υδραγωγείο του 2ου μ.Χ. αιώνα.

Να σημειώσουμε ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τη γενική Γραμματέα στα αιτήματα που παρουσίασε ο κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης και ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα αποτελέσματα, τουλάχιστον σε ορισμένα θέματα που συζητήθηκαν.

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή