Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1019
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1018
A+ A A-

Το Διδυμότειχο γιορτάζει και φέτος το «Καλέ Πανηγύρι»

Δελτίο Τύπου

Το Διδυμότειχο γιορτάζει και φέτος το « Καλέ Πανηγύρι » , μια γιορτή αφιερωμένη στη σωτηρία των προγόνων των κατοίκων του Διδυμοτείχου από τους Σταυροφόρους το 1205. Το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας Νεολαίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Διδυμοτείχου συνδιοργανώνουν με τον ιστορικό – πολιτιστικό σύλλογο « Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση » τις εκδηλώσεις με την συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου ,Ορεστιάδος & Σουφλίου , πλήθος χορευτικών συλλόγων , της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.

Το Λαογραφικό Μουσείο Διδυμοτείχου το Σάββατο 30 Μαΐου και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 από τις 11.00 έως 14.00 θα πραγματοποιεί δωρεάν ξενάγηση στο χώρο των εργαστηρίων και των παλαιών επαγγελμάτων της πόλης μας καθώς και στην ενότητα της πολυπολιτισμικότητας .

Από της 28 Μαΐου έως 01 Ιουνίου 2015 θα διεξάγεται στο Διδυμότειχο το 2ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά .

Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας και τους επισκέπτες του Διδυμοτείχου να παρευρεθούν στο Κάστρο του Διδυμοτείχου και να γιορτάσουμε το « Καλέ Πανηγύρι » και να αποδείξουμε ότι ιστορική μνήμη μας είναι αναλλοίωτηστο πέρασμα των αιώνων και η απόδοση τιμών στους προγόνους μας , καθήκον .

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή