Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

Τιμούμε το Παρελθόν Ομορφαίνοντας το Παρόν!

ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

24/1/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τιμούμε το Παρελθόν Ομορφαίνοντας το Παρόν ΕΚΣΤΑΤΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Ο Δήμος Διδυμοτείχου διοργανώνει εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του Κάστρου της πόλης με τίτλο “Τιμούμε το Παρελθόν Ομορφαίνοντας το Παρόν”.
Η περιοχή του Κάστρου έχει χωρισθεί σε τέσσερις ζώνες και ο καθαρισμός του θα γίνει τις τέσσερις Κυριακές του Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ. με 1μ.μ. , κάθε Κυριακή και μία ζώνη.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής , να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καθαρίσουμε και να ομορφύνουμε το Κάστρο της πόλης μας.

Πρόγραμμα Εθελοντικής Εκστρατείας:

Κυριακή 2/2/14
Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Σωτήρος Χριστού στις 11 το πρωί και καθαρισμός της γύρω περιοχής (Χριστός, Αγία Αικατερίνη, Πύργοι).

Κυριακή 9/2/14 Συγκέντρωση στο προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στις 11 το πρωί και καθαρισμός της γύρω περιοχής (Μονοπάτια, Άγιος Δημήτριος, Σπήλαια έως και Αρμένικη εκκλησία Αγίου Γεωργίου Παλαιοκαστρίτη).

Κυριακή 16/2/14
Συγκέντρωση στο προαύλιο χώρο του παρεκκλησίου της Αγίας Μαρίνας στις 11 το πρωί και καθαρισμός της γύρω περιοχής (Μονοπάτια, Περιφερειακός Κάστρου, Σπήλαια).

Κυριακή 23/2/14
Συγκέντρωση στο χώρο κάτω από τον Πύργο της Βασιλοπούλας στις 11 το πρωί και καθαρισμός της γύρω περιοχής (Μονοπάτια, Σπήλαια έως και Καλιόπορτες και γύρω περιοχή).

Χορηγός επικοινωνίας:
Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ

Χορηγοί catering εθελοντών:
Super Market ΔΑΣΚΑΛΟΣ
Super Market CAREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Super Market ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Οργάνωση εκστρατείας:
Τομέας Οργάνωσης και Διαδικτύου του Τμήματος Οργάνωσης, Προγραμματισμού και Πληροφορικής.
Πληροφορίες: http://www.facebook.com/didymoteichon Γκουρλουμένος Κώστας, 2553 3 50624

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή