Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

Με την παρουσία του Δημάρχου Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στα σχολεία του δήμου Διδυμοτείχου

dhmarxos1

Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης βρέθηκε κοντά στους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς τους και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, καλή δύναμη και υπομονή.  «Ο δρόμος της γνώσης είναι κοπιαστικός, αλλά είναι μια δίοδος με πολλαπλά οφέλη, που θα δυναμώσει το μυαλό και την προσωπικότητά σας.  Εφοδιασμένοι με γνώσεις και δεξιότητες θα είστε οι αυριανοί σκεπτόμενοι πολίτες, οι επιστήμονες και οι τεχνίτες που θα στηρίξουν τον τόπο μας, θα διεκδικήσουν και θα δομήσουν ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία μας.

Είστε η αυριανή ελπίδα για όλους μας, γι’ αυτό κι εμείς οι μεγαλύτεροι, οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα σας και να σας προσφέρουμε το καλύτερο, γιατί σας αξίζει. Ο δήμος Διδυμοτείχου, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, σε αγαστή συνεργασία, θα είμαστε αρωγοί στις ανάγκες τις δικές σας, αλλά και των σχολείων σας, ώστε η παρεχόμενη εκπαίδευση να είναι κατά το δυνατόν καλύτερη απ’ όλες τις πλευρές.

Εύχομαι σε όλους σας πρώτα απ’ όλα υγεία, αισιοδοξία και καλή πρόοδο». 

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή