Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

Παρασκευάς Πατσουρίδης – Δήμαρχος Διδυμοτείχου « Συνεχίζεται από τον δήμο Διδυμοτείχου το πρόγραμμα περιηγήσεων για τους απόδημους και τους επισκέπτες της πόλης μας»









 

«Συνεχίζονται οι περιηγήσεις των απόδημων και των επισκεπτών της πόλης», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία από αυτές που έκανε η συνεργάτιδα του δήμου και ιστορικός ελληνικού πολιτισμού Φωτεινή  Γραμμενίδου σε ομάδα Διδυμοτειχιτών της εσωτερικής και εξωτερικής διασποράς  με καταγωγή από τη Μάνη.

Ο Τζιμ Γκιντίδης, που ήρθε μάλιστα από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας ήταν “ κατενθουσιασμένος με την εξαιρετική περιήγηση” .  “ Έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τον τόπο μου”, ήταν η χαρακτηριστική φράση  που φανερώνει και τον ενθουσιασμό του για την εξαιρετική εμπειρία του από την περιήγησή του στο Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου.

Μαζί με τον Δημήτρη  Γκιντίδη η ξαδέρφη του Αγαπία Γκιντίδου , η ανιψιά του Ιωάννα Γκιντίδου – Καλτσά με τα παιδιά της Αλεξάνδρα και Αγάπη Ταμβακίδη. 

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή