Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

Παρασκευάς Πατσουρίδης – δήμαρχος Διδυμοτείχου: «Προχωράει άμεσα η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου Διδυμοτείχου»



























 

«Προχωράει άμεσα η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου Διδυμοτείχου, προκειμένου η Α.Ε.Δ. να μπορεί να αγωνίζεται κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της για τη Γ Εθνική, τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης. Ο κ. Πατσουρίδης βρέθηκε χθες, Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017, στο δημοτικό στάδιο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου από τους ανθρώπους της εταιρίας που έχει αναλάβει την εκτέλεση του έργου.

Στο δημοτικό στάδιο βρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου  (Α.Ε.Δ.). Ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Μπροντίδης,  ο έφορος της ομάδας  Γιώργος Γκίκας και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ευγενίδειου Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Διδυμοτείχου Αθανάσιος Σίμογλου.

Η εταιρία που ανέλαβε το έργο της  βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου έχει μεγάλη εμπειρία στους χλοοτάπητες και από ‘δω και πέρα θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια εκτέλεση του έργου ώστε το Σεπτέμβριο ο αγωνιστικός χώρος να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, που να ανταποκρίνεται επαρκώς στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α.Ε. στη Γ Εθνική κατηγορία.  

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή