Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

«Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Πατσουρίδης Παρασκευάς συνυπογράφει το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σχετικά με τη δημιουργία νέων διοδίων επί της Εγνατίας Οδού»

dhmarxos1

«Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Πατσουρίδης Παρασκευάς

συνυπογράφει το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σχετικά με τη δημιουργία νέων διοδίων επί της Εγνατίας Οδού»



Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Πατσουρίδης Παρασκευάς συνυπογράφει το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σχετικά με τη δημιουργία νέων διοδίων επί της Εγνατίας Οδού, το οποίο ζητάει:

1. ΑΜΕΣΗ αναστολή όλων των εργασιών στο χώρο που προβλέπεται να κατασκευαστεί ο νέος σταθμός διοδίων στη ΜΕΣΤΗ. Συγχρόνως, αναστολή οιοδήποτε σχεδιασμού λειτουργίας άλλων νέων διοδίων (π.χ. Καβάλα) κατά μήκος της Εγνατίας Οδού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

2. Παρουσία στο χώρο, βουλευτών, περιφερειακών συμβούλων, δημάρχων, εκπροσώπων συλλογικών φορέων και πολιτών της Περιφέρειάς μας, ως διαμαρτυρία στην κατασκευή.

3. Τη συγκρότηση Επιτροπής για τον από κοινού συντονισμό ενεργειών και παρακολούθηση του θέματος, με συμμετέχοντες εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

4. Την υλοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας στα συναρμόδια Υπουργεία και στον πρωθυπουργό με σκοπό τα παρακάτω:

  • Δέσμευση για την ολοκλήρωση από την Εγνατία Οδό Α.Ε. των τμημάτων του κάθετου άξονα Μάνδρα- Ψαθάδες, που έπρεπε να περαιωθεί εντός του έτους 2016, καθώς και το Αρδάνιο - Μάνδρα. Η Περιφέρεια, εκφράζοντας την κοινωνία, τονίζει την ευρεία δυσαρέσκεια, για τα θανατηφόρα ατυχήματα που προήλθαν από την πολυετή καθυστέρηση των έργων αυτών.
  • Λειτουργία σταθμού διοδίων στο συνοριακό σταθμό του Τελωνείου στους Κήπων Έβρου, ως αντιστάθμισμα στην μη κατασκευή - λειτουργία άλλων διοδίων εντός της περιφέρειας.
  • Την αποκατάσταση και ασφαλή βατότητα των «παράδρομων» της Εγνατίας Οδού, που είναι υποχρέωση της Εταιρείας.
  • Τη μη λειτουργία νέων σταθμών διοδίων εντός της περιφέρειας ΑΜ-Θ, έως ότου εφαρμοσθεί το καθεστώς του συστήματος αναλογικών διοδίων , που μέχρι σήμερα παραμένει ασαφές από την κυβέρνηση. Επίσης τη θέσπιση έκπτωσης του τιμήματος των διοδίων σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε καθημερινή βάση μεταξύ δυο όμορων περιφερειακών ενοτήτων.



Δήμαρχος Διδυμοτείχου

Πατσουρίδης Παρασκευάς

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή