MUNICIPALITY OF DIDYMOTEICHO

A+ A A-

Πρόσκληση για την Καρναβαλική Παρέλαση Διδυμοτείχου

prosklisiAPOKRIES DIDXO2020

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 2020

Πρόσκληση για την Καρναβαλική Παρέλαση Διδυμοτείχου.

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ του Δήμου Διδυμοτείχου διοργανώνει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 την καθιερωμένη Καρναβαλική Παρέλαση της πόλης του Διδυμοτείχου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων την περίοδο των Απόκρεων. Προσκαλούνται ομάδες καρναβαλιστών να συμμετάσχουν, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα εγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενες καρναβαλικές ομάδες πρέπει να ορίσουν αρχηγό, «συντονιστή», ο οποίος μπορεί από τις 6/2/2020 έως και 17/2/2020, σε εργάσιμες ημέρες από 9:00 έως 15:00, να επικοινωνήσει με το γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ για την Αίτηση Εγγραφής της ομάδας. Ο συντονιστής, ως επίσημος εκπρόσωπος της ομάδας θα παραλάβει οδηγίες συντονισμού και τους κανονισμούς της παρέλασης. Η συνάντηση των συντονιστών (των ομάδων συμμετοχής) και της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί στις 19/2/2020 στις 19:00 στο Δημαρχείο για όλες τις λεπτομέρειες ή τυχόν αλλαγές.

Βασικές απαιτήσεις για την συμμετοχή:

  • Καρναβαλικές ομάδες: Μπορούν να συμμετέχουν οργανωμένα σχήματα εντός και εκτός Διδυμοτείχου ή της περιφέρειας (Σχολεία, Ιδ. Εκπαιδευτήρια, Σύλλογοι, Σωματεία, Φορείς, Ομάδες Πολιτών ή παρέες, Καταστήματα κ.α.) με εκπρόσωπο έναν συντονιστή, ο οποίος θα είναι σε συνεχή συνεργασία με την διοργάνωση.

  • Οχήματα-άρματα: Δυνατότητα συμμετοχής και με καρναβαλικό άρμα, εφόσον κατατεθεί από τον συντονιστή της ομάδας ανάλογη φωτογραφία ή σκαρίφημα της ιδέας στην διοργάνωση.

Βασικά χαρακτηριστικά εκδήλωσης:

  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, επί της οδού Β. Γεωργίου (έναντι Α.Ε.Ι. Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου) από τις 16:00, συντονισμός καρναβαλικών ομάδων. Οι συντονιστές είναι υπεύθυνοι για την θέση της ομάδας στην παρέλαση.

  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, η παρέλαση ξεκινάει από το σημείο εκκίνησης στις 17:30 και στρίβουμε στην οδό Ε. Βενιζέλου (αρχή της οδού Ε. Βενιζέλου), κατεύθυνση προς την πλατεία Δημοκρατίας, στο σημείο τερματισμού παρέλασης. Εντός της πλατείας θα υπάρχει μουσική σκηνή με ειδική εξέδρα για τον διαγωνισμό και τις παράλληλες δράσεις της εκδήλωσης. Οι συντονιστές των ομάδων θα πρέπει να εφαρμόζουν τις οδηγίες της διοργάνωσης σε όλη την διάρκεια της παρέλασης για την σωστή υλοποίηση της εκδήλωσης.

  • ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, μικρές εκπλήξεις θα ξαφνιάζουν τους καρναβαλιστές αλλά και τους παραβρισκόμενους με χιουμοριστικές εφόδους και παιχνιδίσματα από τα σοκάκια της οδού Ε. Βενιζέλου. Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να περάσουν πρώτα την δοκιμασία για να συνεχίσουν την πορεία στην παρέλαση.

  • ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ, στην πλατεία Δημοκρατίας θα υπάρχει επιλεγμένη ομάδα κριτών, παρουσιαστές που θα συντονίσουν τις ομάδες για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και οι παράλληλες δράσεις, κεντρική μουσική σκηνή με ένα σκηνικό έκπληξη για πολύ χορό και κέφι.

 Περισσότερα στοιχεία για την εκδήλωση θα αναρτηθούν τις επόμενες μέρες με το σχετικό προωθητικό υλικό. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή θα μπορούν να επικοινωνούν με το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ στο νέο γραφείο που στεγάζεται εντός του Δημαρχείου Διδυμοτείχου στο τηλ. 25533-50615. Συντονιστείτε στο μεγάλο μας καρναβαλικό τσίρκο που θα μας εκπλήξει ευχάριστα. 

FaLang translation system by Faboba
Back to top