ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης

Διανομή εμφιαλωμένου ύδατος

Η ΔΕΥΑΔ ανακοινώνει ότι σήμερα 8/1/2019 και περίπου στις 12 το μεσημέρι, θα διανείμει εμφιαλωμένα νερά στην περιοχή του Συνοικισμού-Πρόκου. Σημεία διανομής: περιοχή Δασαρχείου, Πρόκου & Τρίποδος και Πρόκου & Έλλης Κεχαγιά

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΔ

Η ΔΕΥΑΔ ενημερώνει ότι λόγω θραύσης κεντρικού αγωγού στην περιοχή της Λεπτής, είναι πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης του Διδυμοτείχου σήμερα 23/9/18. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ ήδη εργάζονται ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα αυτά.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΔ

   Η ΔΕΥΑΔ ενημερώνει ότι λόγω θραύσης κεντρικού αγωγού στην περιοχή της Παταγής τις μεσημβρινές ώρες της 17/9/18, είναι πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης του Διδυμοτείχου και των οικισμών του πρώην Συνδέσμου Μάνης, Καρωτής, Ελληνοχωρίου, τις πρωινές ώρες της Τρίτης 18/9/18. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ ήδη εργάζονται ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα αυτά, αλλά παρ' όλ' αυτά δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα αυτή.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΔ

   Η ΔΕΥΑΔ σας ενημερώνει ότι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην υδροδότηση των ψηλών σημείων του Συνοικισμού καθώς και αυτά που ίσως παρουσιαστούν στην υπόλοιπη πόλη του Διδυμοτείχου, στους παρέβριους οικισμούς και στους οικισμούς του πρώην Συνδέσμου Ελληνοχωρίου-Μάνης-Καρωτής, οφείλονται σε θραύση κεντρικού αγωγού στην περιοχή Βάλτου-Αμπελακίων. Τα  συνεργεία της ΔΕΥΑΔ εργάζονται για την αποκατάστασή του συντομότερο δυνατόν.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή