Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έκαναν σκληρή προσπάθεια για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας».

dhmarxos1

«Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έκαναν σκληρή προσπάθεια για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία, με αρωγούς και συμπαραστάτες εκπαιδευτικούς και γονείς, την οποία οφείλουμε όλοι μας να την επιβραβεύουμε και να την ενισχύουμε.

Είμαστε περήφανοι για την επιτυχία σας,  είστε άξιοι συγχαρητηρίων. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις πανελλαδικές εξετάσεις, για εμάς είστε όλοι νικητές για τον κόπο και την προσπάθειά σας να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχόντων του Δήμου μας μαρτυρούν την αγάπη, την επιθυμία και την όρεξη που διακρίνει τους νέους ανθρώπους για μόρφωση, πρόοδο και εξέλιξη, ενώ λειτουργούν για τους μεγαλύτερους ως άριστο παράδειγμα εργατικότητας και αγωνιστικότητας.

Εύχομαι καλή δύναμη και φώτιση στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στους αυριανούς επιστήμονές μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων.

FaLang translation system by Faboba
Δήμος Διδυμοτείχου