Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταύρος Τσιτσυφύλλας-πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Διδυμοτείχου «Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εντιμότητά μου και την εργατικότητά μου»

deyad 1

Πρόσωπο των ημερών ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Διδυμοτείχου (ΔΕΥΑΔ) Σταύρος Τσιτσυφύλλας, που δέχθηκε έντονα επικριτικά σχόλια εξαιτίας των πολυήμερων διακοπών της υδροδότησης, μ’ αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό οι κάτοικοι, κυρίως, της περιοχής του συνοικισμού Διδυμοτείχου. Γνωστά τα όσα συνέβησαν με τη διαμαρτυρία των κατοίκων την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2017, έξω από το δημαρχείο, και στη συνέχεια μέσα στο δημοτικό κατάστημα, όπου ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, συζητήθηκε, προ ημερήσιας διάταξης, το μείζον πρόβλημα του νερού στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου. Μετά την αρχική ένταση οι τόνοι έπεσαν και ακολούθησε μια νηφάλια και ψύχραιμη συζήτηση, όπως επιβάλλεται και αρμόζει σε έναν Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που οφείλει να αφουγκράζεται και να παίρνει τα μηνύματα των πολιτών και κυρίως να διαχειρίζεται με αποτελεσματικότητα τις τοπικές υποθέσεις, τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία στα χωρικά και διοικητικά όρια ευθύνης του.

«Καταλαβαίνω απόλυτα τα προβλήματα των συμπολιτών μου και ζητάω την κατανόησή τους. Έχουμε βάλει έναν ρεαλιστικό στόχο και θα τον πετύχουμε .Όλες οι ενέργειές μας στοχεύουν στην αισθητή βελτίωση της κατάστασης και της εξασφάλισης ομαλής υδροδότησης. Δουλεύουμε συστηματικά για να το πετύχουμε. Εγώ δέχομαι την κριτική και τη διαφωνία. Κανένας όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εντιμότητά μου και την εργατικότητά μου», ήταν η δήλωση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της ΔΕΥΑΔ Σταύρου Τσιτσυφύλλα, λίγες μέρες μετά την φορτισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου, από τον κάμπο του Σοφικού, όπου ήταν για την επίβλεψη εργασιών του δικού του τομέα ευθύνης.

FaLang translation system by Faboba
Δήμος Διδυμοτείχου