Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης ανήγγειλε την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

dhmarxos1

«Είμαι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσω στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι μετά από άριστη συνεργασία με τον περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστο Μέτιο, η Περιφέρεια θα αναλάβει τη χρηματοδότηση της κατασκευής του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου, ώστε επιτέλους να έχει η πόλη ένα γήπεδο που της αξίζει και η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου (ΑΕΔ) να αγωνίζεται κάτω από συνθήκες αντάξιες της ιστορίας και της προσφοράς της στο τοπικό και περιφερειακό ποδόσφαιρο. Και σ’ αυτό το ζήτημα ως δημοτική αρχή με σοβαρότητα και αξιοπιστία εργαζόμαστε για το κοινό καλό και με αποκλειστικό γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου και του Δήμου Διδυμοτείχου.  Λαϊκισμός και δημαγωγία δεν αξίζουν στο Διδυμότειχο . Ιστορία και Πολιτισμός είναι για εμάς, ως δημοτική αρχή, το όραμά μας για την ανάδειξη και την προβολή της θρυλικής Καστροπολιτείας μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση όλες οι δυνάμεις είναι χρήσιμες και ωφέλιμες για τις τοπικές υποθέσεις. Και ο πολιτικός πολιτισμός είναι το δικό μας μήνυμα προς τους πολίτες του Δήμου Διδυμοτείχου, ώστε με θετικό πνεύμα και τρόπο να δραστηριοποιηθούν για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής της.

Για ακόμη μια φορά εκφράζω τις ευχαριστίες μας στον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστο Μέτιο για την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξή του. Σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πιστεύουμε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης μας».

Παρασκευάς Πατσουρίδης

Δήμαρχος Διδυμοτείχου

FaLang translation system by Faboba
Δήμος Διδυμοτείχου