ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1004
A+ A A-

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πυροπροστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Διδυμοτείχου





Υπό την προεδρία του Δημάρχου Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη, συνεδρίασε τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Διδυμοτείχου, στο πλαίσιο που ορίζει η σχετική εγκύκλιος για την πυροπροστασία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αναδειχθούν οι προτεραιότητες και οι ενέργειες για την περίοδο πυροπροστασίας 2017.

Οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου επισήμαναν ότι ένας από τους κινδύνους πρόκλησης πυρκαγιών είναι το κάψιμο των καλαμών. Είναι ένα σοβαρό θέμα για το οποίο θα πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ο αγροτικός κόσμος της περιοχής. Η ενημέρωση των αγροτών της περιοχής θα συμβάλλει στη μείωση των κινδύνων πρόκλησης πυρκαγιών και από άλλες αγροτικές δραστηριότητες είτε αυτές  γίνονται σε πεδινές εκτάσεις και κοντά στους οικισμούς είτε πλησίον δασικών περιοχών.

Όχι φωτιές στις καλαμιές, για να μην έχουμε πυρκαγιές με τις γνωστές καταστροφικές και τραγικές συνέπειες. Αυτό είναι το κύριο μήνυμα και η ευθύνη για όλους μας στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας για όλη την προσεχή περίοδο.

FaLang translation system by Faboba
Πίσω στην κορυφή