Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

24/02/2017

Αποκριάτικη παρέλαση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αποκριάτικη παρέλαση, που έχει γίνει θεσμός , θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 17.30 .Η παρέλαση έχει αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου και κατάληξη την κεντρική πλατεία της πόλης . Θα συμμετέχουν παιδιά από τα νηπιαγωγεία και από όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης συνοδεία των γονιών τους. Επίσης θα συμμετέχουν μέλη από πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου . Κάθε ομάδα έχει το δικό της θέμα που θα παρουσιάσει με στολές και την δική τους αντίστοιχη κατασκευή, που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι από τους ιδίους .

Σε όλη την διάρκεια της παρέλασης θα ακούγεται δυνατά ξέφρενη αποκριάτικη μουσική ενώ στην πλατεία της πόλης θα υπάρχει DJ , ξυλοπόδαροι και ανιματέρ που θα καλεί τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν και να γίνουν όλοι μια μεγάλη παρέα.

Σας καλούμε να απολαύσετε το καρναβάλι του Διδυμοτείχου πλαισιωμένο με πολύ μουσική , κέφι , χορό , χιούμορ. Ένα πολιτιστικό γεγονός υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας Νεολαίας και Περιβάλλοντος και του Δήμου Διδυμοτείχου .

Ελάτε όλοι να χορέψουμε , να ξεφαντώσουμε και να αποχαιρετήσουμε την αποκριά με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

FaLang translation system by Faboba
Δήμος Διδυμοτείχου