Logo
Печат на тази страница

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 20190226

Τα Κ.Π.Α.Π.Ν.Π. διοργανώνει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με στόχο να συμβάλλει στη δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη και να τονώσει τη διάθεση των ανθρώπων να μασκαρευτούν, να γελάσουν, να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν την αποκριά.

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2019» επί της οδού Βασ. Γεωργίου. Στην εκδήλωση θα ψηθούν και θα διανεμηθούν 125 κιλά λουκάνικα δωρεάν στους παρευρισκόμενους. Αποκριάτικη μουσική θα ακούγεται συνεχώς και μικροί και μεγάλοι θα χορεύουν και θα διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του DJ. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από κλόουν, ταχυδακτυλουργό και αποκριάτικες φιγούρες για να φωτογραφηθούν με τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να χρωματίσετε την δική σας αποκριάτικη μάσκα και να παίξετε παραδοσιακά αποκριάτικα παιχνίδια.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η αποκριάτικη παρέλαση του Διδυμοτείχου που έχει γίνει θεσμός, η οποία θα έχει αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου, θα συνεχίσει στην οδό Βενιζέλου και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της πόλης . Κάθε ομάδα παρουσιάζει το δικό της θέμα με χειροποίητες στολές που ετοιμάζει η ίδια με πολύ μεράκι καταθέτοντας το κέφι τους και κάνοντας τον εθελοντισμό τους πράξη. Σε όλη την διάρκεια της παρέλασης θα ακούγεται αποκριάτικη μουσική ενώ στην πλατεία της πόλης θα υπάρχει εμψυχωτής που θα καλεί τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν.

Σας καλούμε να απολαύσετε το καρναβάλι του Διδυμοτείχου πλαισιωμένο με πολύ μουσική, κέφι, χορό. Ελάτε να χορέψουμε, να ξεφαντώσουμε, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να αποχαιρετήσουμε την αποκριά με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένα πολιτιστικό γεγονός υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας Νεολαίας και Περιβάλλοντος και του Δήμου Διδυμοτείχου .

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

FaLang translation system by Faboba
Δήμος Διδυμοτείχου